dimecres, 11 d’agost del 2010

Treballar en xarxa: garantia d'èxit

No ens cansarem de repetir que l’èxit del projecte és haver aconseguit aglutinar esforços de multitud de persones i entitats vers un objectiu comú.

Per una banda, persones, escoles, entitats i editorials catalanes que van donar llibres i ordinadors. També les empreses i entitats que van cedir espais i van facilitar material i recursos per l’enviament.


De l’altra, tota la comunitat de Cerro Chato que s’ha bolcat en el projecte: escoles, instituts, joves, entitats, comerços, mitjans de comunicació i un llarg etcètera de persones que, de manera desinteressada, estan donant el seu temps, energia, coneixements i recursos, contribuint així a que la biblioteca sigui quelcom més que un magatzem de llibres.


Un nou exemple: el reportatge que es va emetre aquest dilluns a la televisió local en l'informatiu de la nit.

Dia a dia, el Cerro Chato Plan i els Vivim del Cuentu ens coordinem per anar reduint la llista de tasques pendents. Com s’ha vist en altres posts, cada vegada en queden menys!




1 comentari:

  1. Com exprimiu tot el que podeu donar!!! No pareu: inventari, pintar mobles, fer obres d'art a la paret, explicar contes, realitzar reportatges, organitzar cursos d'animació infantil.... Què no se us acaben les piles?

    Una abraçada molt gran d'una fan ;-)

    ResponElimina