dissabte, 21 d’agost de 2010

La biblioteca obre les seves portes

Després de tota la feina que ha comportat la creació i dotació de la biblioteca, i de les persones que han posat recursos, temps i il·lusió, era necessari organitzar un acte que estigués a l’alçada.


Mostra de l’interès i la implicació de Cerro Chato en tot el projecte, el 20 d’agost de 2010, passades les 14h, es van congregar prop de 500 persones davant de l’edifici de l’antic liceu. Més de la meitat eren infants i joves de tots els centres educatius.Igual d’important, destacar la presència d’una infinitat de veïns i veïnes, autoritats departamentals i locals, així com dels mitjans de comunicació del municipi i un diari nacional.

Els parlaments protocol·laris van servir per presentar a les dues bibliotecàries: Maria Noel Sosa i Alicia Ramos


També hi va haver temps per agrair públicament a totes aquelles persones, centres educatius, entitats, empreses, editorials, comerços i administracions públiques que havien fet possible que aquell dia hagués arribat.


Per acabar, es va tallar la cinta que donava per inaugurada la Biblioteca Infantil y Juvenil de Cerro Chato.Immediatament després tothom va poder entrar a veure i començar a llegir els primers contes. Les fotos que us presentem no poden expressar fidelment la il·lusió que es reflectia en la cara de la majoria dels presents; petits i grans. No obstant, us deixem amb alguna d'elles.

La jornada va finalitzar a un dels centres socials de Cerro Chato menjant tortas fritas i bevent xocolata desfeta en companyia d’un espectable infantil a càrrec del MEC (Ministerio de Educación y Cultura). El berenar es va preparar, com és costum, comunitàriament amb aportacions dels veïns i veïnes de Cerro Chato.Tothom va marxar a casa molt satisfet/a esperant que la biblioteca obri les seves portes de manera regular a partir del proper dimarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada