dilluns, 16 d’agost del 2010

Formant i aprenent

Tant el Cerro Chato Plan com nosaltres tenim molt clar que la biblioteca ha de ser un espai dinàmic, en el que es facin activitats vinculades amb la lectura. Però per què no anar una mica més enllà i fer-ne també relacionades més directament amb l’educació en el lleure?


A Cerro Chato hi ha un grup de docents i joves molt motivats amb ganes de fer activitats enfocades en aquesta línia. Coneixedor de la nostra vinculació amb el món del lleure a Catalunya (com monitors/es, directors/es i formadors/es), el Cerro Chato Plan ens va proposar organitzar un curs de formació en animació infantil.


Dit i fet. Va córrer la veu i en menys de dos dies es van presentar una seixantena de persones interessades en participar-hi; a parts iguals entre docents i joves. Al final s’han organitzat dos cursos de 12 hores, dividits per edats. Així es poden adaptar millor les classes a les necessitats específiques de cadascun.


Cal esperar a la sessió de valoració, però les impressions són molt bones. No només dels i de les alumnes com per part nostra. Ha esdevingut un bon espai per intercanviar opinions, reflexions i activitats relacionades amb l’educació i el lleure. No només oferim formació, sinó que també en rebem.


Els cursos acaben a finals de setmana, però de moment ja ens hem conegut...



... sabem que el conflicte és intrínsec en la condició humana i pot ser una oportunitat...



... hem descobert que jugar no vol dir sempre competir...



... i hem cantat i ballat.



... bé, de vegades amb més ganes que encert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada