dimarts, 17 d’agost del 2010

Seguim avançant

Comença la recta final. Aquests dies anem reduint la llista de tasques pendents. La façana ja està enllestida i el rètol de la biblioteca penjat.


Els mobles ja estan pintats. En total, 7 prestatgeries de 2 metres d’alt i 10 mobles més baixets per als més petits. Cada dia han anat venint entre 5 i 10 joves disposats/des a embrutar-se pantalons, samarretes, mans i cabells de pintura. Sense la seva col·laboració encara estaríem per la primera capa de pintura. Gràcies!



Un cop acabades les reformes del local (instal·lació elèctrica i obertura d’una nova porta d’entrada), calia pintar de nou les parets i deixar-ho tot ben net per entrar els mobles.



Amb la Maria Noel, futura bibliotecària, hem anat acabant de decidir les categories dels llibres i la distribució de les prestatgeries.



I demà, si tot va bé, començarem a col·locar els llibres a les prestatgeries. De moment seguim classificant i posant gomets.



2 comentaris:

  1. Segur que esteu supercansats però alhora supersatisfets!!!
    Això que heu fet, esteu fent i acabareu de fer no es pot explicar amb paraules.És una passada i us ben aseguro que vist des de la distància és increible, fantàstic, meravellos, al.lucinant,...i demostra del que sou capaços de fer pels altres.
    Molts petons per tots!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola guapíssims,
    aquí fa la calor de sempre i pensem que el vostre fred deu ser fabulós però, realment, si us heu hagut de comprar leotardos....( quin fred!!)

    Us enviem un sac d'energia positiva i sapigueu que pensem molt en vosaltres.
    És genial la feina que heu anat a fer amb aquesta gent!!
    I mediàtics...als cuentistes ja us queda bé: no teniu pèls a la llengua!!

    Cinc petons grandiosos i una forta abraçada a aquest gran equip,

    ResponElimina